Ο υποψήφιος Περιφερειαρχης της ΝΔ στην Δ .Μακεδονια , και χρόνια Βουλευτής της, Γιώργος Κασαπιδης κατά την παρουσίαση του ψηφοδελτίου του στα Γρεβενά ,προέβει σε μια τουλάχιστον ατυχή δήλωση , αναφεροντας με στόμφο ότι » εμείς δεν θα πάψουμε να τραγουδάμε το «Μακεδονια Ξακουστή»  όσες διαταγες και να βγάλουν» , υιοθετώντας  έτσι τις ψεύτικες διαδικτυακές ειδήσεις (fake news) ότι δήθεν υπάρχει εντολή από τον Ελληνικό Στρατό να μην το τραγουδάνε οι Ελληνες πολίτες.

Το ΓΕΕΘΑ, ΤΟ ΓΕΣ και ο Υπουργός Άμυνας το έχουν δηλώσει από την πρώτη στιγμή που βγήκε η ψεύτικη είδηση, επισήμως και ανεπισήμως σε ΜΜΕ .ότι τέτοια εντολή ΔΕΝ υπάρχει.

Σε παρόμοιο ατόπημα είχε υποπέσει και άλλη φορά ο κ .Κασαπιδης όταν υποστήριζε σε δημόσιες αναρτήσεις του , ότι το Υπουργείο Παιδείας  καταργεί από τα σχολικα βιβλία τον Παύλο Μελά  .

Τελος, έκπληξη προκάλεσε η απλή διαπιστωση του κ Κασαπιδη στην μακροχρόνια ανεργία και στο δημογραφικό πρόβλημα της Δ. Μακεδονίας ,ξεχνώντας ίσως, ότι τα θέματα αυτά λύνονται με κεντρικές κυβερνητικές πολιτικές,  και ότι  Ο ΙΔΙΟΣ ειναι Βουλευτής χρόνια και ΙΣΩΣ θα επρεπε να έχει κάνει κάτι.