Το nowm.gr επιβεβαιωνεται στο προηγουμενο ρεπορτάζ (διαβάστε εδώ) σχετικά με την γαλάζια βουλευτική λίστα της Καστοριάς.

Στις 9/12 ,όταν τα δημοσιογραφικά πηγαδάκια της πόλης της Καστοριάς, ήθελαν την Αγνή Κανδύλη Μυκονιάτη σίγουρη υποψήφια, η ιστοσελίδα μας είχε την πληροφορία ότι η κα Μαρία Νάτσιου θα είναι η δεύτερη γυναίκα υποψήφια Βουλευτής Καστοριάς.

Η κα Μαρέβα Μητσοτάκη μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instragram, επέλεξε να δημοσιεύσει την κα Νάτσιου ,  σε κοινή τους φωτογραφία , κατά την πρόσφατη επίσκεψη της στην Κοζάνη.

Συμβολική ανάρτηση , δεδομένου οτι η κα Μητσοτάκη γνωρίζει πολύ καλά τις  εσωκομματικες ισορροπίες των γαλάζιων ψηφοδελτίων.

Την σύζυγο του προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη συνόδευαν στις εγκαταστάσεις του Φιλανθρωπικου σύλλογου ο «Καλός Σαμαρείτης» Πτολεμαΐδας όσο και τις εγκαταστάσεις του Αναγκαστικού Συνεταιρισμού Κροκοπαραγωγών, Κρόκου Κοζάνης ,  η Γραμματέας Ποιότητας Ζωής κ. Ξένια Παπασταυρου και η Γραμματέας ΝΟΔΕ Καστοριάς κ. Μαρία Νάτσιου.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης η Μάρεβα Μητσοτάκη επισήμανε την τεράστια σημασία των κοινωνικών δομών για την περιοχή, καθώς και το πόσο σημαντικό είναι να ενισχύονται δράσεις επιχειρηματικότητας που αφενός εξασφαλίζουν θέσεις εργασίας και αφετέρου συμβάλουν τα μέγιστα στην εθνική οικονομία.