Σύμφωνα με πληροφορίες του Nowm.gr εκτός της Μαρίας Αντωνίου καμιά άλλη υποψηφιότητα από αυτές που διαρρεουν δεν έχει «κλειδώσει» στο μυαλό του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ποιο συγγεκριμμενα φαβορί με πιθανότητες σχεδόν 100% η δεύτερη γυναίκα που θα πάρει το χρίσμα της υποψηφίου θα είναι η κα Μαρία Νάτσιου η οποια έχει μεγάλη πολιτική διαδρομή στην τοπική ΝΔ και τον τελευταίο καιρό εχει κάνει κινήσεις …μάτ.

Η νέα, φερελπις  και πολλά υποσχόμενη από το Μητρώο Στελεχων υποψηφιότητα  της κα Αγνής Κανδυλη Μυκονιάτη, δεν φαίνεται να πείθει την τοπική ΝΟΔΕ και  να μπαίνει σε βουλευτική λίστα και δεν ειναι καθόλου σίγουρο αν στη συνέχεια θα υποστηρίξει το κόμμα της ΝΔ στις περιφερειακές εκλογές ,κατεβαινοντας υποψήφια με τον ορισμένο υποψήφιο περιφερειάρχη Γιώργο Κασαπίδη.

Ο δικηγόρος κ. Τσιφλικιώτης έχει καποιες πιθανότητες για να συμπληρώσει την τετράδα, αλλά η «θέση» του ειναι ακόμα ανοιχτή  και για άλλους υποψήφιους από το Μητρώο Στελεχών ή πρώην πολιτευτές με ισχυρό έρεισμα στην τοπική κοινωνία.

Η έκπληξη θα ειναι ο τέταρτος υποψήφιος Βουλευτής για την Καστορια ο οποίος θα ανακοινωθεί από τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη μετά τον Ιανουάριο. Πρόσωπο το οποίο δεν έχει ακουστεί από τα δημοσιογραφικά πηγαδάκια , και έχει κάνει τις κινήσεις του ήρεμα και προσεκτικά. Η αποδοχή του κόσμου στο πρόσωπο του ειναι μεγάλη που μόνο στο άκουσμα ότι «κατεβαίνει» έχει μπλοκάρει όλο το πολιτικό γραφείο της νυν Βουλευτινας.

Και δεν είναι ο Νίκος Τοτονίδης.